Samarbejde

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når du har en opgave indenfor stål, hvor fokus er på udvikling, godt håndværk, flot finish og lang holdbarhed.

Et samarbejde kan være med DSM både som totalleverandør eller som underleverandør i flere former.

Som totalleverandør tager vi ansvaret for en proces, hvor vi sammen sikrer at du får en gennemtænkt løsning, der lever op til dine ønsker og krav. Læs her hvordan vi kommer fra idé til drift.

Det kan også være du allerede er i gang med en opgave, men undervejs har fået et behov for assistance til færdiggørelse. Med vores brede kendskab til forskellige brancher, falder det os naturligt at træde ind og hjælpe projektet i mål sammen med dig.

Men vi kan også bistå som decideret komponentleverandør efter dine eller vores tegninger, i både store og små serier. Med vores maskinpark løser vi langt de fleste opgaver indenfor bearbejdning af forskellige ståltyper.

Fælles for alle scenarier er at vi ønsker at levere løsninger og produkter, der afspejler vores tradition for udvikling og godt håndværk. Og vi foretrækker samarbejdspartnere, der har samme vision.

Tag kontakt og lad os få en snak.

Vi glæder os til at høre om din opgave.