Salgs- og projektleder

Har du teknisk indsigt og et godt købmandsgen? Ønsker du både at lave opsøgende salg, skabe løsninger og lede projekter i mål? Så er du måske vores nye salgs- og projektmanager.

Dansk Smede- & Maskinteknik har i mere end 30 år leveret stærke løsninger inden for både aluminium, rustfrit og sort stål til forskellige brancher i Danmark. Der er et stærkt ejerskab bag virksomheden og store vækstambitioner, og vi søger nu en ambitiøs og vedholdende salgs- og projektleder med erfaring fra stål- og procesindustrien.

Stillingens indhold

Du kommer til at arbejde med både opsøgende salg, udvikling af løsninger og styring af projekter fra start til slut. Du besøger både nye og eksisterende kunder, og med udgangspunkt i DSM’s kompetencer og produktionsapparat udvikler og sælger du kundeorienterede løsninger til forskellige relevante brancher i Danmark, bl.a. levnedsmiddel- og procesindustrien.

Du skal forvente, at den overvejende del af din arbejdstid vil foregå med opsøgende salg, mens resten af tiden fordeles mellem løsningsudvikling, projektstyring og opfølgning.

Vi tilbyder

Du får en udfordrende stilling med masser af muligheder for at skabe synlige resultater. Du får mulighed for at udvikle dig inden for både salg, udvikling og projektledelse, og du understøttes af et erfarent bagland med høje faglige kompetencer. Du får en fast stilling i en ambitiøs virksomhed, hvor der også er en stærk kollegial ånd. Du får en væsentlig rolle i vores målsætning om at udbygge DSM’s markedsposition samt en gage, der modsvarer dine kvalifikationer og resultater.

Der kan i et vist omfang være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Din profil

Din faglige baggrund er gerne håndværksmæssig, og efterfølgende udbygget med en uddannelse som produktionsteknolog, maskinmester eller tilsvarende kompetencer inden for metal- og procesindustrien. Du har erfaring med projektsalg og de tilhørende opgaver, herunder kalkulation, tilbudsgivning og projektledelse. Du har stor teknisk indsigt i forskellige former for systemløsninger og tegner og projekterer gerne i Solidworks eller AutoCad.

Du er en udadvendt person, der har erfaring med relationsskabende kundekontakt. Du har en innovativ tankegang og en motiverende adfærd både over for kolleger og kunder. Og ikke mindst har du både viljen og modet til at ville lykkes med at skabe resultater for DSM og gode løsninger for vores kunder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte fabrikschef Mogens Jensen på mje@dsm-teknik.dk eller mobil 3073 4600. Stillingen er opslået uden ansøgningsfrist, og kandidater vurderes løbende. Send derfor din ansøgning og CV snarest på mail mje@dsm-teknik.dk.